Младоженец удари шамар на булката насред сватбата и провали церемонията. Шокиращата

...
Младоженец удари шамар на булката насред сватбата и провали церемонията. Шокиращата
Коментари Харесай

Заради климатик булка изяде шамар пред олтара

Младоженец удари пестник на булката насред сватбата и провали церемонията. Шокиращата преживелица се е разиграла в индийския щат Утар Прадеш.

В рамките на ритуала двамата съумели да си разменят цветните гирлянди и всичко вървяло без спънки, до момента в който женихът не схванал, че фамилията на булката отхвърля да даде климатик в зестрата.

Това безусловно го изкарало от равновесие и в изблик на яд той зашлевил обичаната си. Шамарът бил толкоз мощен, че булката паднала от сцената и изгубила схващане. 

Почти незабавно по-късно между роднините на булката и младоженеца избухнал скандал, прераснал в масово сборичкване с доста ранени.

Въпреки положените старания да се позволи разногласието към постъпката на младоженеца, страната на булката била непреклонна. В последна сметка било взето решение сватбата да бъде анулирана, съобщава Odisha TV, представени от " Блиц ".

От локалната полиция удостоверяват, че по отношение на случая е получена тъжба, както и че двете фамилии са постигнали взаимно единодушие и са решили да анулират сватбата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР